Recepció a una delegació d’alcaldes del Líban

L’alcalde de Terrassa, Pere Navarro, ha ofert (21.09.2011) una recepció a una delegació d’alcaldes del Líban que visiten Catalunya per tal de compartir experiències en matèria de gestió municipal. A l’acte, que ha tingut lloc al Saló de Plens, han assistit també els portaveus dels grups municipals.


Navarro ha fet una presentació de la ciutat als alcaldes del Líban i ha dit que la jornada de treball d’avui serà molt profitosa, perquè la ciutat mostrarà la feina que està fent en àmbits com la promoció econòmica, serveis a les persones, universitat i innovació, i perquè amb aquest contacte Terrassa  aprendrà també de l’experiència del Líban, un país que ha viscut abans que nosaltres el que significa la diversitat. L’alcalde s’ha mostrat convençut que Terrassa i el Líban trobaran punts en comú en qüestions com la igualtat d’oportunitats, serveis a les persones o el coneixement.

La delegació la integren vuit persones, entre les quals, l’alcaldessa de Baakline  i presidenta de la Federació de Municipis de Chouf Souayjani, Nouha Ghosseini; l’alcalde de Moukhtara i president de la federació de municipis de l’Alt Chouf, Roger Georges El Ashi; el president de la municipalitat de Sawfar, Youssef Chaya; el president de la mancomunitat de municipis de la província de Carob, Mohammad Nemer Habanjar; i els alcaldes de Baalichmey, Hasbaya i Aley, el Dr. Chawki El Danaf, Ghassan Kheireddine, i Wajdi Amine Mrad, respectivament.

Publica un comentari a l'entrada

El meu partit

La meva ciutat

Videos

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP