Universitat Oberta de Catalunya: nova seu a Terrassa

Foto: David Campos
L'Alcalde de Terrassa, Pere Navarro, i la rectora de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), Imma Tubella, han inaugurat (11.10.2011) la nova seu de la xarxa territorial de la UOC a Terrassa. El nou centre es troba al Vapor Universitari.

A les noves dependències del Vapor Universitari, la UOC ofereix als seus estudiants residents a Terrassa i la seva àrea serveis com ara gestió acadèmica, informació sobre els estudis, accés als serveis de la biblioteca virtual, recollida i retorn de llibres en préstec, connexió a Internet i possibilitat d'utilitzar les sales de treball. Fins ara les dependències de la UOC a Terrassa s’ubicaven al Centre Cultural Unnim, a la Rambla d’Ègara. El trasllat a aquest equipament municipal suposa l’acostament al nucli del campus universitari de Terrassa. 

Actualment la UOC té 3.368 estudiants al Vallès Occidental, 784 dels quals viuen a Terrassa. Pel que fa als graduats, 366 persones d’aquesta comarca han acabat estudis a la UOC, 79 de les quals són de Terrassa.
Foto: David Campos

Publica un comentari a l'entrada

El meu partit

La meva ciutat

Videos

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP