"Uns quants diem la veritat i uns altres l'amaguen"

Pere Navarro, alcalde de Terrassa, ha presentat el mitin del PSC a la ciutat vallesana, en el qual Carme Chacón ha defensat la seva candidatura com a cap de llista socialista. Pere Navarro ha deixat clar que "la política és el que fa que els que defensem unes idees, les expliquem i fem que la gent decideixi”. “La dreta no explicarà mai què és ser de dretes, perquè vivim en un gran teatre: uns quants diem la veritat, i uns altres amaguen la veritat”, ha dit Pere Navarro, tot referint-se a CiU i PP.

En el mitin celebrat a Terrassa  davant unes 800 persones (06.11.2011) la candidata del PSC a les eleccions generals, Carme Chacón, ha anunciat que els socialistes “donarem ‘xecs tecnològics’ a les empreses que s’iniciïn en programes de Recerca i Innovació” i ha afegit la voluntat “d’estar al costat de les petites i mitjanes, sobretot, per ajudar-les a incorporar noves tecnologies, les orientarem, per ajudar-les a dissenyar nous productes, i per fer-les més competitives”. “Només així crearem llocs de treball més estables i de major qualitat”, ha dit Chacón.

Chacón considera que Terrassa “és una de les ciutats de Catalunya on els seus responsables polítics han entès, fa temps, quin és el camí que hem de seguir per crear una economia més sòlida, més competitiva, basada en el coneixement”. Així, la candidata ha destacat “l’aposta pel futur, amb un Parc Científic, un Parc Audiovisual i per la recerca en salut, per l’aeronàutica, i l’òptica”, per exemple, tot recordant que “ho hem fet amb l’ajuda del Govern Central, a través dels fons d’inversió local”.



Més informació:
La Vanguardia
El País
e-notícies
El Singular

Publica un comentari a l'entrada

El meu partit

La meva ciutat

Videos

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP